Teflon Brothers on oman tiensä kulkija – uudella sinkulla mukana suosikkinäyttelijä, kuuntele

Teflon Brothers, joka tunnetaan mitä erikoisimmista tempauksista, jatkaa edelleen oman polkunsa kulkemista, eikä ryhmällä ole edelleenkään tarvetta kumarrella mitään kuvia.

Trio kohautti pari vuotta sitten myymällä paikan ryhmästään pokerihai Ilari Sahamiehelle 50 000 euron hintaan. ”Kiinnitystä” seurasi yhdeksi kyseisen kesän isoimmaksi hitiksi noussut Pämppää, joka palkittiin platinaplakaatein. Sittemmin poppo teki hauskan mainoskampanjan, jonka ajaksi se muuntautui Mynthon Brothersiksi.

Kolmikko veti perjantaina 11.11. hihastaan uuden ässän julkaisemalla sinkun nimeltään Siivet, jossa kuullaan Putouksesta ja Possesta sekä lukuisista muista ohjelmista tuttua suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemeä.

– Me vierailimme Possessa noin vuosi sitten, ja silloin puhuimme Akun kanssa, että olisi joskus kiva tehdä yhdessä jotain. Asia jäi silloin vain puheasteelle, kunnes meillä oli biisileiri, jonne pyysimme Akua mukaan, Pyhimys kertoi FUM.FI:lle.

– Aku kuuli biisin kertsin ja innostui tosi paljon. Nyt kesällä hän sitten kävi lurauttamassa omat osuutensa Tuntemattoman sotilaan kuvaustauolla, eli tämä oli taas sellainen vuoden prosessi, että saatiin biisi ulos. Sama juttu oli myös Ilarin kanssa. Siinäkin meni vuosi ennen kuin homma aktualisoitui.

Kuuntele Teflon Brothersien Siivet yltä!