Teflon Brothers keikalle Helsingin jäähalliin: ”Tämä tehdään todella isosti!”

Teflon Brothers kiitää uransa huipulla, joten seuraava luonnollinen askel on entistä isompien esiintymislavojen ottaminen haltuun.

Niinpä ryhmä päätti ottaa haltuunsa Helsingin jäähallin, jossa 13. toukokuuta 2017 pamahtaa käyntiin Teflon Circus -niminen audiovisuaalinen kokemus.

FUM.FI tapasi Teflarit juuri ennen tiedotustilaisuutta, jonka aikana räppärit paljastivat nousevansa jäähallin lavalle toukokuussa. Haastattelussa miehet valottivat sitä, mitä Teflon Circuksen aikana on luvassa.

– Mietimme, että meidän pitäisi keksiä joku show-teema siihen. Tuoda jotain elementtejä, sillä me emme itse ehkä ole sitä liikkuvinta nuorta energiaa, joka juoksee sieltä lavan laidasta toiseen. Tuomme sitten sen sirkuselementin siihen mukaan, Pyhimys avaa suunnitelmia.

– Mitä se tarkoittaa käytännössä, jää nähtäväksi. Meillä on mukana Suomen huipputason sirkus mukana!

Pyhimyksen mukaan konsertti toteutaan ”todella isosti”.

– Emme aiemmin ole panostaneet siihen visuaaliseen puoleen, ja ihmiset, jotka ovat keikoillamme käyneet, ovat huomanneet, että siellä ei ole ollut mitään screenejä tai tanssityttöjä, mutta nyt ajattelimme, että miten teemme tämän eri tavalla kuin muut, Pyhimys jatkaa.

Onko herroilla paineita valloittaa jäähallia? Entäs mitä kappaleita keikalla kuullaan?

Teflon Circus -konsertin liput tulivat myyntiin tänään keskiviikkona. Osta lippusi täältä!

Teflon Circus Helsingin jäähallissa 13.5.2017!