”Tee muille niinkuin haluaisit itsellesi teen”: Soul Valpio lanseerasi oman hyväntekeväisyysteen

Teeleidi

Jyväskyläläisen rap-artistin oman Nytky-teen tuotoilla tuetaan syöpäsairaita lapsia ja heidän perheitään.

Jyväskyläläinen teehuone Teeleidi ja samassa kaupungissa vaikuttava Soul Valpio ovat aloittaneet yhteisprojektin, jonka tuotoilla tuetaan syöpäsairaita lapsia ja heidän perheitään. Tulevalta Nytky-soololevyltään Teet-singlen julkaissut teeintoilija on nyt lanseerannut oman teen yhdessä Teeleidin kanssa.

Nytky-teetä on saatavana Soul Valpion signeeraamissa pakkauksissa sekä Appelsiini Pu’erina että Karpalot&Kaverit -vihreänä teenä. Jokaisesta viiden euron hintaisesta pussista ohjataan kaksi euroa lyhentämättömänä Sylva ry:lle. Kyseessä on syöpäsairaiden lasten ja heidän perheidensä yhteinen järjestö, joka tarjoaa tietoa, apua ja vertaistukea koko perheelle lapsen sairastuttua syöpään. Hyväntekeväisyyskohde ei ole valikoitunut sattumalta, sillä Soul Valpio sairasti itse leukemiaa 2000-luvun taitteessa.

Oma tee ja uusi soololevy eivät ole artistin ainoita projekteja tällä hetkellä. Työn alla on myös Toistuvat Yllätykset -kokoonpanon toinen pitkäsoitto sekä uutta Urbaanilegenda-materiaalia, jota trion on tarkoitus äänittää kesällä Hollannissa. Lisäksi Bassoradion Uusi Ateena -ohjelmastakin tuttu kulttuurivaikuttaja toimii DJ:nä ja ohjelmapromoottorina viime kuussa Jyväskylään avatussa Panza-ravintolassa.

Nytky-teetä myydään toistaiseksi ainoastaan Teeleidissä, mutta jatkossa sitä on mahdollista ostaa muualtakin. Lisätietoja löydät täältä.