Tästä Prepaidista saa jotain irti pidemmänkin ajan päästä – kuuntele Djangomaynin uusi EP!

Mikael Gabrielin luotsaama Tasoi Records jatkaa uusien artistien nostamista pinnalle.

Tasoi Recordsille sainattu Djangomayn tiputti tänään ulos esikois-EP:nsä nimeltä Prepaid. Kahdeksan raidan mittaiselta kokonaisuudelta on jo aikaisemmin julkaistu kappaleet Kuplivaa ja Visioit, joista kummastakin kuvattiin myös videot. Jay Kovan tuottamalla levyllä kuullaan Djangomaynin ohella muun muassa Pajafellaa ja Tasoi Recordsin head honchoa Mikael Gabrielia tämän Faktoi-aliaksella.

– Me tehtiin tää kulttuurin takia, mä haluun puskee erilaista soundia eteenpäin. Mä kerron EP:llä fiiliksiä ja tarinoita mun elämästä Jay Kovan 808 -maalausten päälle, ja siitä välittyy se fiilis mikä meillä oli kun kyhättiin tätä Kallion, Sörnäisten ja Kampin kellareissa. Tää on vibe. Rockya lainatakseni: Fuck the money, fuck the fame, this is real life. An insight to my trill life, Djangomayn kommentoi tiedotteessa.

EP:n julkaisua juhlistetaan All Night -klubilla perjantaina 26. toukokuuta Kuudennella linjalla. Tapahtuma toimii levyjulkkareina sekä Djangomaynille että artistin labelmatelle PastoriPikelle, jonka tuore Aito G -EP julkaistiin viime viikolla.