Tänään kuuhulluus on lähempänä kuin koskaan

Kuu oli yhtä lähellä maata viimeksi vuonna 1948. Tukevat Kukot virittelee vinksahtaneisiin tunnelmiin Kuuhullu-musiikkivideollaan.

Jos sinulla on taipumusta oireilla täysikuun aikaan, tänään kannattaa varautua kaikkeen. Tänä iltana taivaalla nähtävä superkuu on lähempänä maata kuin kertaakaan 68 vuoteen, minkä johdosta se näyttää erityisen suurelta ja kirkkaalta.

Tukevat Kukot -rapduo julkaisi viime torstaina Kuuhullu-singleensä musiikkivideon. Biisi kertoo nimensä mukaisesti kuuhulluuden oireista, joten se sopii oivallisesti tämän maanantain soundtrackiksi. Kuuhulluuden sanotaan aiheutuvan aivojen kohonneesta nestetasapainosta, jonka johdosta aivomassa joutuu puristuksiin. Tieteellistä faktaa väitteelle ei taida olla, mutta empiiriset kokemukset puhuvat puolestaan.

Tukevat Kukot on Helsingin Kalliossa vaikuttava duo. Heidän levy-yhtiönsä Olari 21 Musiikki runoilee kaksikosta näin: Runoilijan mielellä, mutta poikabändin ulkonäöllä siunatut herrasmiehet käsittelevät musiikissaan usein synkkiä aiheita, joskin pilke silmäkulmassa.”