”Tän kokonaisuuden kautta pääsen esittelemään kuka mä oon artistina” – Kaip julkaisi ensimmäisen albuminsa

Henry Salmi

Sadhall julkaistiin.

Popromantikkona soolouraa vankalle pohjalle rakentanut Kaip julkaisi tänään perjantaina ensimmäisen studioalbuminsa.

Sadhall-nimisellä debyytillä sukelletaan artistin omintakeiseen maailmaan, jossa melankolia ja romantiikka nivoutuvat saumattomasti toisiinsa. Mukana 11 kappaleen joukossa kuullaan myös aiemmin julkaistut singlet Vuodenajat, Tyhjää Riddim, Sotku, Sirpaleita ja Onnellinen. Albumin julkaisupäivälle osuu myös levynjulkaisukeikka Helsingin Tiivistämöllä.

”Tuntuu absurdilta julkaista debyyttialbumi ja tehdä eka keikka samana päivänä. Siinä on kaksi asiaa, joist mä oon unelmoinut pienestä asti. Levyn julkaisemisella on mulle erityisen suuri merkitys, koska koen että vasta tän kokonaisuuden kautta pääsen esittelemään kuka mä oon artistina. Tällä levyllä pääsen sanomaan kaiken mitä oon halunnut sanoa ja kertoa itsestäni.

Oon tosi haipeissa levyn julkaisemisesta ja keikasta. Tuntuu unelmalta päästä vetämään omia biisejä livenä. Vaikka ois ollut toki siistiä päästä keikoille jo aiemminkin, oon fiiliksissä että nyt heti ekalla keikalla on tarpeeksi biisejä, että pääsee vetämään kokonaisen keikan”, Kaip kertoo.

Ota albumi kuunteluun alta.