Tampereelta tuulee – Seren ja Silkinpehmeen kaksiosainen trilogia huipentuu perjantaina

Perjantaina julkaistaan Seren ja Silkinpehmeen Kaleva EP.

Seren ja Silkinpehmeen viimekeväinen Petsamo EP saa odotettua jatkoa kun kaksiosainen trilogia huipentuu ensi perjantaina 8.3. julkaistavalla Kaleva EP:llä.

Petsamo ja Kaleva ovat räppärien kotikaupunginosat Tampereella. Vierekkäiset, mutta erilaiset alueet kertovat kaksikon elämäntilanteista ja lähtökohdista. Kaleva EP merkitsee myös kotikulmien hyvästijättöä Silkinpehmeelle, joka muutti Helsingin Kallioon äänitysten päätteeksi.

Molemmilla räppäreillä on takana yli kaksikymmentä vuotta hiphopin parissa ja ensimmäiset yhteiset biisitkin putosivat jo 2001. Tämä tarkoittaa pakotonta ulosantia ja ylimääräisen poseeraamisen puuttumista.

Kaleva EP:llä kerrotaan mm. Tinderin houkutuksista, kananmunien väärästä keittoajasta eron syynä, ylipääsemättömistä loukkauksista ystävyydessä ja viha-rakkaussuhteesta Puff Daddyyn. Artisteilla on myös vaikeuksia sulautua keskiluokkaiseen seuraelämään, alfaurosporukoihin ja Flow-festivaaleille.

Kaleva EP:n tuotanto on Seren käsialaa, lukuun ottamatta Silkinpehmeen Täydelliset-lopetusraitaa. Soundissa kuuluvat viittaukset hiphopin kulta-aikaan. Perinnemusiikkia ei kuitenkaan ole tarjolla, eikä valmiiksi pureskeltuja sanoituksia.

Tämä siis perjantaina, malta odottaa!