Tämän vuoden kesäkumibiisistä vastaavat Arttu Wiskari ja Erika Vikman

Juuli Aschan

Ensiesitys YleXPopissa huomenna.

Erika Vikman ja Arttu Wiskari julkaisivat tämän vuoden YleX:n virallisen kesäkumibiisin. Tääl on niin kuuma -biisin on sanoittanut ja säveltänyt Janne Rintala yhdessä Jonas Olssonin sekä Aku Rannilan kanssa.

”Kaksi kulkuria kohtaavat, nauttivat toisistaan hetken ja jatkavat omille teilleen. Kappaleessa hyväksytään tuollainen hetken huuma sen sijaan, että sitä lähdettäisiin moralisoimaan”, Wiskari kuvailee kappaletta YleX:lle antamassaan haastattelussa.

”On hienoa olla tämän vuoden kesäkumikampanjan keulakuvana Arttu Wiskarin kanssa. Kappale on tehty Mökkitie Recordsin voimin, joten tietynlainen Finnhits-aikojen tuulahdus tästä kesäbiisistä on havaittavissa – mitä itse rakastan. Haluamme puhua kappaleella itsensä hyväksymisen ja turvallisen hauskanpidon puolesta, josta ei tarvitse morkkista kantaa”, Vikman kertoo.

Tääl on niin kuuma -kappaleen ensiesitys kuullaan lauantaina 5. kesäkuuta YleXPop -konsertissa. Biisille saatiin myös Juuli Aschanin ohjaama musiikkivideo, jonka voi ottaa katseltuun alta.