Tämän kotimaisen rap-julkaisun jokaisen raidan tekeminen on videoitu – projektilla on mukana iso joukko underground-nimiä

Yksi Kekkonen TV -albumin vierailijoista on Rivo.

FAM-duosta tuttu Kekkonen julkaisi oman sooloprojektin.

Espoolaisen FAM-kaksikon toisena osapuolena tunnettu Kekkonen on julkaissut ensimmäisen sooloalbuminsa nimeltä Kekkonen TV. Levy on siinä mielessä poikkeuksellinen, että sen tekemistä pohjustettiin raita raidalta Kekkosen omalla YouTube-kanavalla.

Projektin lähtökohtana oli järjestää vanhan koulukunnan malliin studiolle sessiot joissa valitaan biitti, päätetään aihe ja purkitetaan räpit samalla kun kaikki videoidaan. Kekkosen mukaan taustalla oli polte tehdä uutta materiaalia ja oppia editoimaan videoita.

Kahdentoista raidan mittaisen kokonaisuuden jokaisella kappaleella on mukana vierailija lukuunottamatta albumin päätösraitaa. Mukana on useita underground-nimiä, joista tunnetuin lienee vuoden 2013 freestyle-räpin suomenmestari Rivo. Levyn on tuottanut kokonaisuudessaan Kekkosen luottotuottaja Sapres, joka tuodaan esille YouTube-sarjan viimeisessä osassa.

Kekkonen TV -projektin ohella Kekkosella on ollut muitakin yhteistyökuvioita. Mies on nimittäin mukana suomalais-ruotsalaisen 3LAXS:in kappaleella STNT, jolla kuullaan myös ruotsalaista Adel-D:tä ja norjalaista L Mariota.

Kappaleen tuottajana on kunnostautunut kanadalainen C-Lance, joka on tuottanut esimerkiksi viikonloppuna järjestettävän Seinäjoki Hiphop Festival -tapahtuman ulkomaisia pääesiintyjiä Merkulesta ja Rittziä. Yhteistyöprojektista on tulossa videokin.