Tämän hetken kohutuin uuden aallon rap-nimi Tekashi69 eli 6ix9ine saapuu Helsinkiin

Weekend tuo kohuartistin ensimmäistä kertaa Suomeen.

Tämän hetken puhutuin uuden sukupolven nimi Tekashi69 saapuu Suomeen. ”New Yorkin kuninkaaksikin” itseään kutsunut yhdysvaltalaisartisti nähdään Helsingin Weekend Festivaleilla elokuussa.

Maailman seuratuimpien ja kuunnelluimpien rap-artistien joukkoon noussut Tekashi69 nousee Weekend Festivalin päälavalle perjantaina 17. elokuuta. Omalaatuisesta tyylistään ja keskustelua herättävistä lausunnoistaan tunnetun 6ix9inen musiikki on megasuosiossa niin SoundCloudissa kuin Spotifyssä. Hänen videonsa ovat saaneet YouTubessa yhteensä yli miljardi katselua.

Brooklynin Bushwickissa varttunut 22-vuotias Tekashi69 eli Daniel Hernandez nousi kuuluisuuteen viimevuotisella Gummo-debyyttisinglellään. Hän julkaisi helmikuussa suurta huomiota keränneen Day69-mixtapensa, joka nousi heti neljänneksi Billboard 200 -albumilistalla. Lähiaikoina artisti on ollut otsikoissa paitsi kidnappauksensa ja törkeän ryöstönsä tiimoilta niin myös Nicki Minajin kanssa äänitetyn Fefe-singlen ansiosta.

Nyt jo seitsemättä kertaa järjestettävä Weekend Festival ottaa Hietaniemen uimarannan haltuunsa 17.-19. elokuuta. Tapahtuman muut esiintyjät löytyvät täältä.