Tämä kaksikko ninjailee takaisin musakentille katanat heiluen – Koksukoo ja Eevil Stöö julkaisevat yhteisalbumin sitten seitsemään vuoteen

Koksukoo ja Eevil Stöö julkaisevat huomenna uuden albumin.

”Stöö saattaa olla ninja”, pohdiskelevat Eevil Stöö ja Koksukoo lähtiessään matkalle Tokion varjoista Osakan valoihin. Supervoiminaan sylkeminen ja säveltäminen, Stöö ja Koksu (selät vastakkain) ovat jälleen eksyneet pimeille kujille.

Klassikkokaksikon uutta yhteisalbumia on saatu odottaa vuoden 2012 Fuck Vivaldista alkaen. Seitsemän vuoden odotus päättyy, kun Katakombi julkaisee Eevil Stöö x Koksukoo – Saattaa Olla Ninja -albumin huomenna perjantaina 08.03. Levy on saatavilla myös vinyyliltä ja kasetilla.

Intensiivisen tripin aikana Stöön liekehtivä katana (huom. Hattori Hanzōn terästä) polttaa paskaräppäreitä poroiksi. Samoihin aikoihin idästä uhkaavasti nouseva aurinko sumentaa Stöön jo valmiiksi punertavaa katsetta. Stöö on härkänen, Stöö on semi-savage, sanoo Stöö, ja jatkaa räkimistä hopeiset (925) hampaat irvessä.

Eikä sylkysadetta ilman sähkönsinistä salamointia, sillä kanttori Koksukoon viritetty Triton tuudittaa kuulijat tuttuihin, mutta ennenkuulumattomiin tiloihin. Heittotähtiä viskovan Koksun rytmit valaisevat tuntemattomia teitä, joiden varrelta löytyvät: Danny DeViton kokoista iPhonea ihmettelevä DJ Kridlokk, LA:n pituinen Pikku-Herkko, James Blaken (epävirallinen) kaksoisolento Versace Henrik, soossia soseuttava Kube, demonin manaaja Aztra, TIPPA ja Bizi antamassa tulitukea arkajalkaisia gooneja vastaan, sekä kultakurkku (24K) Aarrelampi sulattamassa Totoron sydäntä.

Ole tarkkana ensi yönä, kun keskiyöllä eetteriin tipahtaa Stöön ja Koksun Saattaa olla ninja.