Tämä kaksikko ei ole vakuuttunut muiden ”hulluista tyyleistä” – kuuntele miltä AK kuulostaa suomeksi!

Duon uuden suomenkielisen singlen on tuottanut beatbox-piireistä tuttu nimi.

Maailman tunnetuimmalta sarjatuliaseelta nimensä lainannut helsinkiläinen hiphop- ja r’n’b-duo AK on tyhjentänyt jälleen yhden verbaalisen lippaan. Aikaisemmin englanninkielistä materiaalia julkaisseelta kaksikolta on nyt tipahtanut kehiin uusi single Vlexaa, jolla Live Nationin edustuksessa olevaa kokoonpanoa kuullaan suomeksi.

Vlexaa-singlen tuotannosta vastaa beatboxaajana ja rap-artistinakin tunnettu Jere Pehkonen eli Isku, kun taas kansitaide on kuvittaja Elina Tuomen kädenjälkeä. Tuomi ikuisti AK:n myös omaan Suomiräp-värityskirjaansa, joka julkaistiin viime vuonna.

Taineen ja Donatellan muodostaman kokoonpanon sarjatulella syljettyjä riimejä on aiemmin kuultu kuuden raidan mittaisella Real Bitch Problems -EP:llä. Huomiota sai etenkin kappale Bad Chick, joka nostettiin esiin muun muassa YleX:n Uuden Musiikin Aamuvuorossa.

AK on mahdollista todistaa livenä perjantaina 16. helmikuuta Tampereella, kun duo esiintyy Tullikamarilla Valoa Festivalin yhteydessä. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!