Tällä kertaa ei puhuta vaatteista, vaikka nimi ehkä antaakin odottaa muuta – Sebastian Da Costan Supreme-kappaleella irrottaudutaan tyypillisestä suomalaisesta mieskuvasta

Uutuussinglellä kuullaan myös Diisonia, Temajia ja Isaac Seneä.

Pitkään KRNIN-labelinsa taustajoukoissa työskennellyt Sebastian Da Costa on julkaissut uutta materiaalia. PastoriPiken Aito G -posseraidallakin kuultu vaasalaisartisti on nyt tiputtanut kehiin singlen nimeltä Supreme.

Kappaleella kuullaan neljää karismaattista tekijää kertomassa oman elämän rakkaudesta. Sebastian Da Costan ohella raidalla ovat mukana Tasoi Recordsin Diison, uusi lupaus Temaj sekä helsinkiläinen bubblin’ under -nimi Isaac Sene.

– Biisissä irrottaudutaan tyypillisestä suomalaisesta mieskuvasta ja puhutaan tunteista. Tää on ensimmäinen suomirap-biisi jossa baby-sanan viljely kuulostaa luonnollisen uskottavalta, Sebastian Da Costa kommentoi.

Oman osuutensa hän kirjoitti poikansa äidille Zaida Vivekalle, joka levyttää samalle levy-yhtiölle. Laulajan tuoreimmasta julkaisusta pääset lukemaan lisää täältä.

Supreme sai ensisoittonsa jo muutama viikko sitten DJ Mista S:n ohjelmassa YleX:llä, joka valitsi sen myös kanavan kuukauden kappaleeksi. Lisäksi se löytyy Spotifyn isoilta Suomiräpin järkäleet-, Uuden musiikin lista- ja Aitoa suomiräppiä -soittolistoilta.