Takavuosien suosittu hiphop-klubi tekee paluun

Black Night on täällä taas!

Tulevana viikonloppuna Tampereelta löytyy isolla kädellä urbaanin musiikin kuluttajille suunnattua ohjelmaa. Paitsi että kaupungissa järjestetään monipuolinen Valoa Festival, niin tiedossa on myös suositun hiphop-klubin comeback.

Black Night palaa kehiin useiden vuosien tauon jälkeen perjantaina 16. helmikuuta Koskikeskuksen ravintola Porossa. Tiedossa on ennakkomehustelujen perusteella vanhan koulukunnan hiphopia, breikkejä ja golden age -klassikkoja. Dekkien takana selektioista huolehtivat Skillsters-kaksikon toinen osapuoli Infekto sekä Millionaire Men -tuottajaduon Juels.

Pampan luotsaamissa Black Night -tapahtumissa nähtiin 2000-luvun alussa useita suomalaisen hiphopin kärkinimiä ympäri maata. Vuonna 2004 julkaistiin bileiden innoittama kokoelmalevy Radalle, johon oli koottu mukaan laaja kattaus klubilla esiintyneitä artisteja. Kokoelman ensimmäisen singlelohkaisun tuotto ohjattiin lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen ja se nousi ilmestyessään Suomen virallisen listan ensimmäiselle sijalle.

Ei siis muuta kuin Tampereelle! Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.