”Tää biisi on syntyny keskellä kuuminta ja kosteinta loppukesää” – Bess julkaisi viimeisen singlensä ennen tulevaa albumia

Laura Iikkanen

Bess julkaisi uuden singlen.

Suursuosioon noussut Bess julkaisi tänään uuden singlen nimeltään Lähtee käsistä.

Kyseessä on tuoreen Emma-voittajan viimeinen singlejulkaisu ennen uutta albumia, joka julkaistaan kevään 2023 aikana. Uusi single on takuuvarman tanssittava ja hypnoottisen seksikäs pop-biisi, joka on ennen kaikkea jälleen uusi osoitus Bessin taidokkuudesta yhtenä Suomen suosituimmista artisteista. Lähtee käsistä on BESSin kirjoittama yhdessä Vilma Alinan kanssa. Kappaleen sävellyksestä ja tuotannosta vastaavat Danitello (Daniel Okas) sekä Aleksanteri Hulkko. C-osan maagisen ranskankielisen osuuden on sanoittanut ja esittänyt Pinja Fernström.

Bess kertoo uudesta kappaleestaan tiedotteelle näin:

”Tää biisi on syntyny keskellä kuuminta ja kosteinta loppukesää 2022 ja tuntu, et tähdet oli kohdillaan kun tätä kirjoitettiin. Idea ranskankielisestä osuudesta kuiskaili mulle alunperin jo, kun oltiin elokuus studiol viimeistelemässä tän toplinea. Lopulliseen muotoonsa biisin saattaminen otti aikansa, mut hyvää kannattaa hioo huolellisesti. Oon ilonen tästä biisistä ja uudesta vaiheesta uralla ja toivon, et Lähtee käsistä löytää tiensä kaikkiin kuumiin bileisiin. Lämmitelkää tän tahtii ja kunnol, koska se toka albumi tulee ihan just…”

Kuuntele uusi kappale alta.