Syksyn kovimmat latino- ja urbaanin musiikin bileet järjestetään The Circuksessa – osallistu kilpailuun ja voita liput Mohombin keikalle!

Tapahtumassa esiintyy myös useita kotimaisia artisteja.

Maailmanlaajuiseen suosioon Bumpy Ride -hitillään noussut Mohombi saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Helsinkiin perjantaina 3. marraskuuta. Tiedossa on hittipainotteinen show artistilta, jonka meriitit puhuvat puolestaan: Mohombin kappaleet ovat rikkoneet useissa maissa kulta- tai platinarajan ja niitä on streamattu Spotifyssa yli 350 miljoonaa kertaa. Omien kappaleidensa ohella Mohombi on kunnostautunut vierailemalla useiden muiden huippuartistien hiteillä ja kirjoittamalla materiaalia monille muille musiikkimaailman kärkinimille.

Lisäksi illan aikana The Circuksessa nähdään vastikään esikoissinglensä julkaissut poplupaus Thiam, Despacito-mashupillaan somen räjäyttänyt Ollie sekä Rähinä Recordsille kiinnitetty laulaja Ike. Tapahtuman houstaa Twerk SM -tapahtuman isä Yasu Benjamin, jonka mukana lavalle nousevat myös twerk-tanssijat Miittu ja Sikujua. DJ:nä paikan päällä toimivat Club Glamour -bileiden DJ Nice, kaksinkertainen DJ SM -semifinalisti DJ Nikos sekä latino-DJ Sofia Zida.

FUM.FI ja Xtendedmusic Agency tarjoavat kolmelle onnekkaalle ja heidän yhdelle ystävälle mahdollisuuden päästä katsomaan Mohombia The Circukseen! Liput arvotaan seuraavaan kysymykseen oikein vastanneiden kesken:

Kuka tunnettu artisti fiittaa Mohombin Dirty Situation -hitillä?

Kilpailu on voimassa perjantaihin 20. lokakuuta asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.