Syksyn 2016 kohutuin naisartisti teki paluun ja julkaisi uuden musiikkivideon

Maria Monde nousi kaikkien huulille alkusyksystä, kun nainen julkaisi Maailma-nimisen biisin, joka herätti suuren yleisön mielenkiinnon niin hyvässä kuin pahassakin.

Lyhyessä ajassa Mondesta tuli kaikkien mahdollisten talk show -ohjelmien vakiokasvo. Sen lisäksi kolme kuukautta sitten julkaistua videota on katsottu YouTubessa tähän mennessä reilusti yli 1,3 miljoonaa kertaa. Lukema, josta jopa monet pitkän linjan artistit vain näkevät unia.

Maria Mondea pidettiin yleisesti vitsinä ja yhden biisin ihmeenä, mutta omien sanojensa mukaan nainen tekee musiikkia täydestä sydämestään ja tosissaan. Monde ei pitänyt itseään naisräppärinä, vaan kertoi FUMille antamassaan haastattelussa ponnistavansa laulupohjalta ja olevansa kokonaisvaltainen artisti.

Maailma ei jäänyt Monden viimeiseksi kappaleeksi, vaan artisti julkaisi joulun alla uuden kappaleen nimeltään Y-P, joka on selvästi saanut innoituksen pieleen menneestä suhteesta. Biisi on kolmen päivän aikana saanut jo yli 50 000 katselukertaa YouTubessa, joten ennustettavissa on, että yleisön tirkistelyn ja kummastelun halu ajanee myös tämän biisin koviin lukemiin.

Tsekkaa Maria Monden uusi video yltä ja muodosta oma mielipiteesi.