”Suuri osa tästä meidän jokapäiväsestä kilpailusta, talouselämästä ja työnteosta on v*tullista pelleilyä” – Silkinpehmeeltä löytyy myös punk-asennetta

Tamperelaisartistin tuorein kappale on osa Ranskasta käsin kasattua kansainvälistä kokoelmalevyä.

Silkinpehmee on mukana tänään julkaistulla kansainvälisellä Convergences Vol. 1 -kokoelmalla. Uutuusjulkaisun takana on ranskalainen Amasia Records.

Levylle on päätynyt Silkinpehmeen ohella kymmenen muuta rap-artistia Yhdysvalloista, Ranskasta ja Belgiasta. Kokoelman tuotannosta vastaa kokonaisuudessaan Shimshon, joka pyörittää Amasiaa tuottajakumppaninsa Synesin kanssa.

Yhteistyö sai alkunsa labelin lähestyttyä tamperelaista hiphop-pioneeria sähköpostin kautta. Pienen epäröinnin jälkeen Silkinpehmee vakuuttui lafkan tarkoitusperistä ja Shimsonin tuotannosta, jonka päälle artisti heitti astetta kyynisemmät räpit.

– Täs on teksteis tietty punk-viba, jonka omaksuin kun tajusin et suuri osa tästä meidän jokapäiväsestä kilpailusta, talouselämästä ja työnteosta on vitullista pelleilyä. Still on that vibe! Sillä mennään, Silkinpehmee kommentoi Facebookissa.

Kuuntele kokoelmalle tehty Kermit-kappale alta. Koko platta on mahdollista ottaa haltuun esimerkiksi täältä.