Supertähti Mohombi saapuu marraskuussa ensimmäiselle soolokeikalleen Helsinkiin

30-vuotias artisti muistetaan etenkin maailmanlaajuisesta hitistään Bumpy Ride.

Kansainvälistä menestystä niittänyt kinshasankongolais-ruotsalainen pop-tähti Mohombi nähdään ensimmäisellä soolokeikallaan Helsingin The Circuksessa 3. marraskuuta. Pieni erä edullisia ennakkolippuja tulee myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 15. syyskuuta klo 9.00 alkaen hintaan 22 euroa. Myöhemmin lippuja myydään alkaen hintaan 28 euroa.

Mohombin musiikissa yhdistyvät afro- ja latinorytmit sekä eurooppalainen pop- ja tanssimusiikki mielenkiintoisella tavalla. Vuonna 2009 mies aloitti työskentelyn omalla artistinimellään ruotsalaisen huipputuottajan RedOnen kanssa tämän levy-yhtiön 2101:n listoilla. Maailmantähdeksi Mohombi nousi kesällä 2010 julkaistulla Bumpy Ride -megahitillä. Sitä seurasivat yhteistyö laulajatähti Akonin kanssa Dirty Situation -kappaleella sekä Coconut Tree, jossa kuultiin The Pussycat Dollsista tunnettua Nicole Scherzingeria. Mohombin kappaleet ovat rikkoneet useissa maissa kulta- tai platinarajan ja niitä on streamattu Spotifyssa yli 350 miljoonaa kertaa.

Omien kappaleidensa ohella Mohombi on vieraillut esimerkiksi yli 160 miljoonaa katselua YouTubessa keränneellä Habibi -hittikappaleella. Lisäksi hän on kirjoittanut musiikkia muun muassa Pitbullille, Jennifer Lopezille, Austin Mahonelle, Akonille, Quincy Jonesille, sekä r&b-tähdille Usherille ja Babyfacelle. Viimeisimpänä Mohombi on ollut mukana kirjoittamassa J. Balvinin Mi Gente -hittiä, joka on viihtynyt useita viikkoja Spotifyn maailmanlistan ykkösenä. Kappale on kerännyt parhaimmillaan yli neljä miljoonaa streamausta päivässä.

The Circuksessa on tiedossa Mohombin hittipainotteinen show. Koko illan latino- ja urbaaniin musiikkiin painottuvassa klubitapahtumassa tullaan näkemään myös suomalaisia lämppäreitä. Konsertin järjestävät yhteistyössä The Circus ja Xtendedmusic Agency Oy.