Supersuosittu Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana on mahdollista kokea vielä kahden keikan verran – onhan liput jo hallussa?

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana on jazzia ja hiphoppia yhdistävä spektaakkeli, joka tuo lavalle lähes 20-henkisen rytmiorkesterin sekä trion tunnettuja suomiräppäreitä.

Kokoonpano on maailmanlaajuisestikin uniikki, joten ei ihme, että sen keikat ovat olleet lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä. Kävimme haastattelemassa orkesterinjohtajaa Valtteri Laurell Pöyhöstä sekä Palefacea yhtyeen Kulttuuritalon keikkojen yhteydessä. Palefacen lisäksi orkesterin keulana räppäävät Redrama sekä Tommy Lindgren.

Kokoonpano julkaisi hiljattain tupla-EP:n Korottaa panoksii -levynsä remixeistä. Remixejä ovat tehneet mm. beatboxaaja Felix Zenger ja Xmies. Levyjä on toistaiseksi ollut myynnissä ainoastaan käynnissä olevan kiertueen keikkapaikoilla.

Tällä erää Ricky-Tick Big Bandin & Julkisen sanan voi nähdä vielä Jyväskylän Paviljongissa sekä Espoon Tapiolasalissa, missä kokoonpano esiintyy Punainen Sulka -hyväntekeväisyyskonsertissa.