Suositun räppiklubin synttäribileissä katsojillakin on mahdollisuus nousta lavalle

Monsp Records

Äidin uusi mieskin on kuulemma tulossa paikalle.

Tampere sai ensimmäisenä kaupunkina Suomessa oman jäähallin ja McDonald’sin hampurilaiset. Tällä viikolla siellä kuullaan myös ensimmäistä kertaa livenä Jeijjon & Nupin tuore single Äidin uus mies part 2, duo lupaa Facebookissa. Kaksikko esiintyy Tampereella Räpätäänkö vähä? -klubilla, jonka kolmivuotista olemassaoloa juhlitaan perjantaina 24. marraskuuta.

Räpätäänkö vähä? on nimensä mukaisesti keskittynyt ensisijaisesti kotimaisten rap-artistien esiin nostamiseen, mutta bileissä on vuosien saatossa nähty muidenkin genrejen edustajia. Ulkomaisista nimistä räppiklubille on tuotu Akrobatik, jonka monet muistavat erityisesti yhteistyöstä jyväskyläläisen LX-Beatsin kanssa. Legendaariselta Vastavirtaklubilta liikkeelle lähtenyt Räpätäänkö vähä? -klubia on sittemmin järjestetty eri puolilla kaupunkia ja muutamaan otteeseen Lahdessa sekä kerran Helsingissäkin.

Tulevana viikonloppuna tapahtuma valtaa jälleen Vastavirtaklubin, mutta nyt käytössä on poikkeuksellisesti sekä ylä- että alakerta. Molemmissa kerroksissa on tiedossa DJ- ja livemusiikkia sekä open mic. Läski Salosen ja Tuman houstaama yläkerran open stage on avoinna kaikille ja sillä saa esittää mitä tahansa ohjelmanumeroita musiikista stand upiin.

Synttäribileiden lineup on suhteellisen laaja. Jeijjo & Nupi -kaksikon lisäksi mikissä kuullaan OG Ikosta, Juhani Kuistia & Pahanilmanlintuja, Tommi Prkl:ttä, Transsi Kelaa sekä Outopiasta. Koko tapahtuman houstina toimii mr. Sulo ja dekkien takana nähdään DJ Selusta sekä DJ Yollu.

Alla pieni näyte aiemmista bileistä. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!