Suosittujen somehahmojen uudessa nettipelissä pakoillaan HSL:n matkalipuntarkastajia

Uuden singlen julkaisseen artisti- ja tubettajakaksikon pelistä on mahdollista voittaa vuoden makaronit.

Muistatko Biitti.comin Virtua-Nygårdin tai liian rouheista sanoituksista hermostuneen tuottajan ärsyttämiselle omistetun Ezkimo studiossa -pelin? Nyt näiden suomalaisten rap-artistien pelien jatkoksi on saatu uuden Taistelijat-singlen julkaisseen Seksikäs-Suklaa & Dosdela -kaksikon oma nettipeli.

Peli sijoittuu luonnollisesti duon omille kotikulmille Itä-Helsinkiin. Tapahtumapaikkana toimii Kontulan metroasema, jossa pelaajan täytyy väistellä siniasuisia matkalipuntarkastajia.

– Vähän niin kuin meidän eilen julkaistu biisikin, tää peli on semmonen positiivinen taistelu, kaksikko kommentoi.

Ideana on kerätä samalla klassisille tasohyppelypeleille ominaiseen tapaan mahdollisimman paljon pisteitä. Tällä kertaa hahmoilla ei kuitenkaan ole tarkoitus haalita kasaan kolikoita tai sormuksia, vaan makaronia.

– Miksi makaronia? Se liittyy vahvasti meidän uuteen biisiin, ja sen takia sopi myös peliin loistavasti, Seksikäs-Suklaa ja Dosdela vinkkaavat.

Pelin hengen mukaisesti palkinnotkin ovat makaroni-aiheisia, sillä parhaimman tuloksen tehnyt pelaaja voittaa itselleen vuoden makaronit kotiin kuljetettuna. Parivaljakon suunnitelmissa on toimittaa palkinto omatoimisesti voittajalle.

– Jos ollaan maisemissa, niin ehdottomasti tullaan itse luovuttamaan palkintoa. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon että ollaan kiireisiä miehiä, joten koskaan ei tiedä mitä ollaan keksitty seuraavaksi ja mistä meidät löytää.

Pelin inspiraationa toiminut Taistelijat-kappale on vastikään Elisa Viihteeseen ilmestyneen alkuperäissarjan Supisuomalaiset tunnuskappale. Uudentyyppisessä minisarjassa huippusuositut artistit ja tubettajat perehtyvät erilaisten tehtävien ja keskustelujen kautta siihen, millaisia suomalaiset ovat ja mitä suomalaisuus on. Pääosissa nähtävät Seksikäs-Suklaa & Dosdela vastaavat itse myös sarjan käsikirjoituksesta.

Kuuntele Taistelijat alta. Lähiöhenkistä peliä pääset pelaamaan täällä!