Suomen suurin 2Pac-fani ratkeaa tänään rap-ikonille omistetuissa teemabileissä

Paramount Pictures

2Pacin elämän pohjalta tehty All Eyez On Me saa myös ensi-iltansa tänään rap-legendan syntymäpäivänä.

Rap-ikoni Tupac Shakurille omistettu All Eyez On 2PAC Shakur -tapahtuma järjestetään tänään Helsingin Kulttuuritalolla. Bilemusaa ja 2Pac-arkistoja kaivamassa ovat ainakin YG$ Crew:n oma DJ Ila Indonesiasta, DJ Willz, Nick Tha Deejay sekä DJ Taste. Illan 2Pac-visuaaleista vastaa VJ Nicholas Otieno ja tapahtumassa on avoin mikki klo 23.

Tapahtumajärjestäjä etsi sosiaalisen median kautta muutaman kuukauden ajan Suomen suurinta 2Pac-fania. Tänään finaaliin päässeiden viiden ehdokkaan joukosta äänestetään kaksi voittajaa, jotka palkitaan Summer Up -festarilipuilla. Lopuille finalisteille on tiedossa lohdutuspalkinnot baarin puolelta.

Aiemmin kaksiosaiseksi kaavaillun tapahtuman ensimmäinen puolisko eli piknik-henkinen ilmaistapahtuma on peruttu. Ennakkotiedoista poiketen Viherniemen puistikkoon Hakaniemeen kaavailtua piknikiä ei järjestetä odotettua tiukempien viranomaisvaatimusten takia. Suuren osallistujamäärän vuoksi ilmaistapahtumaan vaadittiin lisäturvajärjestelyjä, joiden hankkimiseen ei ollut edellytyksiä tapahtuman luonteesta johtuen.

All Eyez On 2PAC Shakur -teemabileet alkavat Kulttuuritalolla klo 22 ja pilkku tulee klo 3.30. Liput tapahtumaan myydään ovelta 8 euron kappalehintaan. All Eyez On Me -leffalippua näyttämällä sisään pääsee puoleen hintaan.