Suomalaisten hiphop-piirien pitkän linjan vaikuttaja aloittaa taas keikkailun

Juhani ei ole viime vuosina keikkaillut aktiivisesti, mutta nyt tilanteeseen on tulossa muutos.

Lähes kymmenen vuoden hiljaiselon päättänyt suomalaisen hiphopin pioneeri Juhani Saksikäsi aloittaa taas keikkailun. Uuden instrumentaalilevyn julkaissut artisti lähtee kiertueelle, joka kantaa nimeä Muutokset Mahdollisia Rollin’ Rambler & Sampler Tour.

Keikat on rakennettu Juhanin instrumentaalimateriaalin ympärille. MC:nä, DJ:nä ja tuottajana kunnostautuneen artistin takataskusta löytyy tuoreen Muutokset mahdollisia -levyn ohella toinenkin instrumentaalilevy nimeltä Häkälöylyt, joka julkaistiin vuonna 2008. Lisäksi keikoilta on lupa odottaa ennen julkaisematonta materiaalia.

Tällä kiertueella Juhania ei todennäköisesti kuulla juurikaan mikissä, mutta vanhoja klassikkojakin on ehkä mahdollista kuulla tulevaisuudessa taas livenä. Hyvät Levyt -levymerkin toiminnan uudelleen käynnistäneellä Juhanilla on nimittäin työn alla uusi rap-julkaisu, jonka tiimoilta saatetaan järjestää myös keikkoja.

Toistaiseksi Juhanilla on tiedossa neljä varmistettua keikkaa kevään aikana. Keikkoja julkaistaan myöhemmin lisää, kun päivämäärät on saatu lukittua.

Muutokset Mahdollisia Rollin’ Rambler & Sampler Tour:

07.04. Lappeenranta, Galleria HOI SIE
14.04. Oulu, Ykän Pub
11.05. Kotka, TBA
12.05. Turku, Toby and Fellas