Suomalaiset räppipäät eivät saa omintakeisesta houstonilaisartistista tarpeekseen: Devin the Dude palaa Helsinkiin joulukuussa!

Devin the Dude nähtiin Suomessa viimeeksi maaliskuussa Tampereen Yo-talolla ja Helsingin Ääniwallissa.

Houstonilainen rap-artisti Devin the Dude palaa Helsinkiin. Suosittu yhdysvaltalaisartisti nähdään Helsingin Nosturissa lauantaina 2. joulukuuta.

Devin the Dude eli Devin Copeland on jokseenkin poikkeuksellinen hahmo hiphopin saralla. 25 vuoden uran tehnyt artisti tunnetaan rennosta ja omalaatuisesta tyylistään, johon ei kuulu turha kurttuotsaisuus. Elämän positiivisia puolia korostavalla musiikillaan hän on voittanut puolelleen laajan fanijoukon, johon kuuluu nimiä kuten Nas, Snoop Dogg ja Andre 3000.

Devin the Duden tähänastisesta julkaisukatalogista löytyy yhdeksän studioalbumia sekä lukuisia mixtapeja ja kokoelmia. Lisäksi hän on levyttänyt Rap-A-Lotille osana Odd Squad -kokoonpanoa, joka on tullut myöhemmin tunnetuksi nimellä Coughee Brothaz.

Suomessa Devin the Dude oli ensimmäistä kertaa keikalla alkuvuodesta 2008. Sittemmin hän on vieraillut maassamme useampaan otteeseen ja keikkaillut pääkaupungin ohella myös Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Ennakkoliput keikalle myy Ticketmaster 25 euron kappalehintaan. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!