Suomalais-amerikkalainen rap-artisti lomaili Los Angelesin jengialueilla – matkalla kuvatulla videolla otetaan ilo irti uudesta lainsäädännöstä

Bentality sihauttelee ja tekee musiikkia.

Helsinkiläinen Bentality on julkaissut visuaalit kappaleeseensa nimeltä Mellow Fusion. Video on kuvattu Los Angelesissa viime vuoden loppupuolella.

– Mun isä asuu Crenshaw’ssa South Centralissa, eli just siellä missä kaikkien meidän lempi gangsta-leffat on kuvattu. Mä veikkaan, että meidän asuinpaikkaa ei todellakaan löydä suomalaisten Los Angeles -matkaoppaista. Se olisi persun kuvailemana aika vahva no go -zone. Me siis skipattiin melkeinpä kaikki tinseltownit ja Beverly Hillsin tyyppiset turistikohteet ja hengailtiin pitkälti huudeilla, sillä kaikki mun perheenjäsenet asuu siellä, artisti kertoo.

Kaliforniassa laillistettu vihreä yrtti oli melko keskeisessä osassa Bentalityn matkaa. Tämä tuodaan esiin myös tuoreella videolla.

– En oo koskaan blaadannut mitään niin smoothia kuin se vastikään laillistettu rikkaruoho mitä siellä on joka paikassa pilkkahintaan. Aina kun oon Losissa, tuntuu siltä että olisin kotona. Mieleenpainuvinta oli ehkä kuitenkin se, että esiinnyin aidossa gospel-kirkossa, jossa mun isovanhemmat ja isä ovat käyneet vuosikaudet. Oli siis erittäin holy reissu ja lisää luvassa!