Streittarina tunnetun Cledoksen pukeutuminen hämmentää tuoreella Made In Italy -videolla

Tupakkabrändin promotoiminen omalla pukeutumisella ei ehkä edistä Cledoksen asiaa.

PME Recordsille kiinnitetty Cledos on julkaissut Mikael Gabrielin kanssa tekemästään Made in Italy -hitistä videon. Suosittu single otti heti julkaisunsa yhteydessä osaa Suomen Spotifyn kärkikahinoihin nousemalla suoraan sijalle 4.

Tällä hetkellä kaksikon yhteistyökappale löytyy listan sijalta 29. Jo yli miljoona kertaa striimatun kappaleen videolla nähdään itse artistien lisäksi muun muassa Cledoksen Töis-kaveriporukka Kampissa sijaitsevassa leffaliikkeessä.

Erikoisena yksityiskohtana videolta nousee kuitenkin esiin streittarina tunnetun rap-tulokkaan pukeutuminen, sillä Cledos rokkaa videolla Marlboron rotsia. Osa katsojista saattaa kokea hieman ristiriitaisena, että puhtaiden elämäntapojen puolestapuhujana tunnettu artisti käyttää takkia, josta kaikille tulee ensisijaisesti mieleen tupakkateollisuus.

Esimerkiksi YleX:n haastattelussa Cledos on sanonut haluavansa muuttaa stereotypiaa siitä, että kaikki artistit vetävät päihteitä.

– En ole edes kokeillut mitään päihteitä ja koitan pitää sen myös niin. Ei tupakkaa, alkoholia tai huumeita. Koitan pitää itseni puhtaana. Mulle on tärkeää liikunta ja terveellinen ruokavalio, 19-vuotias artistilupaus kertoi YleX:lle.

Tsekkaa video alta. Videon ohjaajina ovat toimineet Cledoksen itsensä ohella Aaron Sirainen ja Shueib Dahir.