Streetwear-kulttuurista kiinnostuneet huomio! Käytetyt katuvaatteet vaihtavat ensi viikolla omistajaa Kulttuuriareena Gloriassa

Vanhat gearit kiertoon.

Pursuaako kaappisi vanhoja vaatteita, joille itselläsi ei ole enää käyttöä? Tilasitko netistä vääränkokoiset kamat etkä jaksanut palauttaa niitä? Kiinnostaisiko tehdä edullisia streetwear-löytöjä tai saada vaatekaappiin vintage-katumuotia?

Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa pidetään ensi viikolla katuvaatekirpputori Katumessut-tanssitapahtuman yhteydessä. Jo yhdeksättä kertaa järjestettävälle katuvaatekirppikselle pääsee ilman sisäänpääsymaksua.

Myyntipöytiäkin on toistaiseksi vapaana, joten mikäli haluat tyhjentää omaa vaatekaappiasi, niin kannattaa olla nopea. Myyntipöytien varaaminen on ilmaista, mutta niitä varatessa kannattaa oikeasti olla täysin varma omasta osallistumisesta.

Katuvaatekirpputori järjestetään keskiviikkona 13. joulukuuta klo 17-20 Kulttuuriareena Glorian aulassa. Lisätietoa tapahtumasta ja pöytien varaamisesta löytyy täältä!

Juttua korjattu 12.12. klo 15:25. Myyntipöytien varaaminen on ilmaista. Myyntipöydistä ei veloiteta paikan päällä maksua.