Stepa teki hyvän mielen tsemppituplasinkun

Oululaisräppäri Stepa julkaisi eilen tuplasinkun, jonka kappaleista on unohdettu liika poliittisuus. "Välillä on hyvä unohtaa huolet hetkeksi ja vähän juhliakin", artisti sanoo.

Stepan uusi tuplasinkku on hyväntuulista kuultavaa. Pysähdy & Keskity sekä Tykopaatin feattaama Viikonloppuleikit puolustavat vastuullisen aikuisenkin oikeutta juhlintaan. Räppäri avasi FUM.fi:lle uusien biisiensä sisältöä.

 

Viikonloppuleikit ft. Tykopaatti

”Viime aikoina tekemäni musiikki on ollut aika raskasta, tai ainakin tuntuu, että biiseissä on aina pitänyt olla joku iso ajatus taustalla. Monesti kantaaottava musiikki vain ottaa kantaa, eikä siinä välttämättä ole mitään uutta puolta tai näkökulmaa. Halusin tehdä välillä vähän eri tavalla. Mietin, että voin kyllä olla kantaaottava räppäri, mutta välillä voin tehdä myös kevyempää. Ihmiset voivat haluta vain juhliakin välillä, joten tein niille bilebiisin.”

 

Pysähdy ja keskity

”Myös Pysähdy & keskity -biisin biitti on menevämpi, mutta siinä on ehkä vähän Viikonloppuleikkejä enemmän ajatusta. Jotain sellaista, että on ihan sama mitä teet ja mitä tapahtuu, minkään ei pitäisi silti olla liian vakavaa. Muiden meininkeihin ei kannata liikaa keskittyä, vaan miettiä ennemmin mitä itse kokee.

Molemmilla tuplasinkun biiseillä halusin tuoda hyvää mieltä ja välittää sanoman, ettei aina tarvitse miettiä liikaa. Joka paikassa on pahuutta ja uutiset kertovat kamalista asioista, mutta kaikesta ei tarvitse kantaa huolta koko ajan. Jos voin hetkeksi auttaa ihmisiä unohtamaan huolensa musiikillani, teen niin mielelläni!”