Stepa jatkaa tsemppilinjalla kohti perjantaina julkaistavaa albumiaan

Stepan neljäs soololevy julkaistaan perjantaina

Stepa, Are ja Nelli Milan muistuttavat, ettei omaa itseä kannata haudata negatiivisuuden alle.

Stepan edellisestä täyspitkästä on jo kolme vuotta aikaa. Tämän viikon perjantaina odotus palkitaan, kun miehen neljäs soololevy Henget julkaistaan. Maistiaisena siltä ilmestyi jo tänään kappale Oon 3. Biisillä räppää myös Are, jonka kanssa Stepa on tehnyt yhteistyötä ennenkin. Nelli Milanin laulamat haikean kauniit vokaalit tuovat GFB:n tuottamaan biittiin syvyyttä.

Stepa on kertonut uuden levynsä olevan aiempia positiivisempi ja tsemppaavampi, ja varsinki edellinen single Kaunista ja hyvää pursusi tätä ideologiaa. Oon 3 ei hohkaa ensikuulemalta samanlaista iloa, mutta negatiivisuuden hylkäämisestä kertova biisi sopii sanomaltaan hienosti uuden levyn raameihin.

Oon 3 on hyvä ja tärkeä muistutus varmasti meille kaikille; nykyisessä ilmapiirissä kun ilon ja oman itsensä saattaa helposti kadottaa eri kokoisista murheista kertyvän kasan alle. Biisi alkaa Malcom X:n voimakkaalla sitaatilla kuolemasta ja pelosta, ja kappale sisältää useita hienoja ja tsemppaavia laineja, kuten: ”puhut vitutuksesta minä kuulen sen / mut kerro mulle mistä sinä pidät eniten / jos tämä paha maailma menee pahempaan suuntaan / ni kerro mulle mitä toi sun toiminta muuttaa”.