St. Anna’sin monitoimiolohuoneessa nähdään viikonloppuna useita nousevia rap-nimiä

Tuplalevyjulkkareissa juhlitaan Kevin Tandun ja Young Managerin uusia EP-julkaisuja.

Suomen Gucci Maneksi julistautunut Kevin Tandu sekä Odenssii-singlellään nuorison tajuntaan itsensä iskostanut Young Manager juhlivat uusia EP-julkaisujaan viikonloppuna. Samalla Kevinin synttäribileiksi tarkoitetut levyjulkkarit järjestetään perjantaina 2. helmikuuta Helsingin keskustan uudessa ravintolassa, baarissa ja yökerhossa St. Anna’sissa.

Paikan päällä kuullaan ennakkoon jo pitkään itselleen nimeä rap-piireissä tehneen Kevin Tandun debyytti-EP, joka kantaa nimeä Time to Collect. Levyltä on julkaistu singlet Älä Hollaa ja Suomen Guccimane, jonka video nähtiin FUM.FI:n ensinäytössä. Omakustannejulkaisullaan Kevin haluaa viestittää muille että nyt on aika kerätä kaikkea mitä ei olla ennen kerätty, tehdä duunia ja ennen kaikkea yhteistä hyvää.

Helsinkiläislähtöinen Young Manager on monelle ainakin vielä toistaiseksi hieman tuntemattomampi nimi. Nykyään Vantaalla vaikuttava 20-vuotias artisti on tehnyt musiikkia jo pitkään, mutta ensimmäisen EP-levynsä Bado hän julkaisi vasta viime viikolla. Young Managerin tuotannosta löytyy niin rauhallisempaa tunnelmointia kuin trap-henkistä soundiakin.

Young Managerin ohella mikissä kuullaan myös muita uuden aallon tekijöitä Jonesin, Imscarfacen sekä Taineen ja Donatellan eli AK:n muodossa. Levyjä tapahtumassa soittaa DJ AK5, joka ei aio jättää tanssilattiaa kylmäksi.

Ennakkoliput tuplalevyjulkkareihin myy Tiketti edulliseen 5 euron kappalehintaan. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!