Spessuakin spessumpi erikoisjulkaisu vaihtaa tänään omistajaa – onko tässä suomalaisen hiphopin oma ”Once Upon a Time in Shaolin”?

Krison uusinta julkaisua on olemassa tasan yksi kappale koko maailmassa.

Jyväskyläläiset Are ja Kriso keikkailevat tänään Turun TVO:lla. Tapahtumassa nähdään livenä myös paikalliset nimet Ilkka Kalevi Tillanen, Mesikon Miika ja DJ Tikari.

Ihan normaalista illasta ei ole kyse, sillä paikan päällä ratkeaa uusi koti uniikille kulttuuriteokselle. Tsekkaa Krison Instagram-postaus alta.

Kasetista tulee mieleen Wu-Tang Clanin Once Upon a Time in Shaolin -albumi, josta on yhtä lailla olemassa ainoastaan yksi tallenne. Vuonna 2015 myyttinen levy myytiin yksinoikeudella karheaan kahden miljoonan dollarin hintaan, kun taas Krison kasetti saattaa vaihtaa omistajaa tarpeeksi monella bissellä.

Asettaako Kriso levyn kaupallistamiselle RZA:n ja Cilvaringin malliin 88 vuoden kiellon? Yrittääkö AIDS-potilaiden riistäjänä ja kaikkien trollien kantaisänä tunnettu ”Pharma Bro” Martin Shkreli saada tämänkin julkaisun haltuunsa vaikka kaltereiden takaa? Mene ja tiedä, mutta pidä mielessä: Kriso ain’t nuthing ta fuck wit!

Ei liene tarpeen sanoa, että valtaosa Krison hardcore-faneista ei saa kasettia haltuunsa. Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi etkä ole tänään Turussa, niin voit lohduttautua kuuntelemalla Aren ja Krison tupla-EP:tä uudestaan ja uudestaan alta.