Snoop Dogg saapuu elokuussa Suomeen – tällä kertaa keikkapaikka saattaa kuitenkin tuntua poikkeuksellisen tyhjältä

Snoop Doggin eli DJ Snoopadelicin lämppäreiksi on buukattu Aksim ja Seksikäs-Suklaa.

Länsirannikon rap-ikoni nähdään DJ-keikalla isoissa puitteissa.

Maailman suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Snoop Dogg palaa Suomeen neljän vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa tiedossa ei kuitenkaan ole aiempien vuosien tapaista livekeikkaa, vaan DJ Snoopadelic -nimen alla toteutettava DJ-keikka.

Keikka järjestetään Helsingin Jäähallissa tiistaina 28. elokuuta. Liput myydään 44,90 euron kappalehintaan ja niiden myynti alkaa Lippupisteessä keskiviikkona 27. kesäkuuta klo 9.00.

Helsingin Jäähallia on helppo pitää kokonsa puolesta vähintäänkin kunnianhimoisena venuena kun ottaa huomioon, että kyseessä on pelkkä DJ-setti. Lippujen hinnat eivät silti poikkea juurikaan normaalista livekeikasta: esimerkiksi Snoopin edelliselle festareiden ulkopuoliselle keikalle pääsi jopa edullisemmin.

Vertailun vuoksi todettakoon, että Redman saapui osana vuoden 2011 DJ-kiertuettaan Helsingin The Circukseen, jonne lipun sai hankittua 9,90 eurolla. Vaikka tapahtumaa markkinoitiin nimenomaan DJ-keikkana, sai se siitä huolimatta lukuisia valituksia siitä ettei Redmanilta nähty kunnollista liveshow’ta.

Tiedotteessa Snoop Doggin kerrotaan esittävän tulevalla keikalla suurimmat hittinsä. Täysimittaista livesettiä ei silti kannata odottaa, sillä todennäköisempää on että artisti esittää korkeintaan pari omaa kappalettaan livenä.

Snoop Dogg on heittänyt Suomessa aiemmin viisi keikkaa, joista viimeisimmän Ilveksen pelipaidassa Tampereen Blockfesteilla elokuussa 2014. Samana kesänä artistin alter egon DJ Snoopadelicin oli tarkoitus esiintyä Helsingin Kaapelitehtaalla, mutta tapahtuma peruuntui.

DJ Snoopadelicin areenakeikan järjestää Phoenix Entertainment Agency SRL. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.