Skorpionin tuoreen trap-sainauksen takaa löytyy kaksi suomigrimen isoa nimeä

Kolmikirjaimisilla nimillä paiskattujen ryhmien loputon lista saa jälleen jatkoa, mutta näitä tekijöitä se "Ei Paljon Paina".

Helsinkiläinen Skorpioni julkaisi tänään tuoreen kiinnityksensä EPP:n esikoissinglen Ei Nabaa. Mistään keltanokkien kokoonpanosta ei kuitenkaan ole kyse, sillä ryhmän muodostavat Matti 8SONNY sekä DJ:nä ja tuottajana kunnostautunut Stick. Matti 8 tunnetaan Töölön Ketterän toisena osapuolena ja M-Eazy Musicille sainattu SONNY on monille tuttu samoista kuvioista oman materiaalinsa ohella. Stick taas on tehnyt itselleen nimeä tehtailemalla julkaisuja Top Billin -tiimille sekä tuottamalla Adi L Haslan tunnetuimman hitin Hyi.

Uudella projektillaan suomigrimen suunnannäyttäjinä tunnetut Matti 8 ja SONNY pysyttelevät tiukasti trapin maailmassa. EPP:n trap-materiaalia on luvassa isompi annos myöhemmin, kun yhtyeen EPP EP julkaistaan syksyllä. Tiedotteen mukaan tuleva EP on ”alusta loppuun 808:n jyliseviä bassolinjoja, säksättäviä hi-hatteja sekä tylyä räppi-uhoa”.

Artisteille on mahdollista heittää femmat keskiviikkona 19. heinäkuuta, kun Skorpionille avataan pop up -osasto helsinkiläiseen Good Kicks -liikkeeseen. Paikan päällä on myynnissä labelin vaatteita erikoishinnoin ja janoisille on tarjolla myös Club-Mate sekä Wostok-virvokkeita. Good Kicksin jälkeen ilta jatkuu Groteskin terassilla, jossa on tiedossa IBE:n ja VG+:n ilmaiskeikat.

Ota EPP:n tuore single haltuun alta! Tarkemmat infot Iso Roban tapahtumasta löydät täältä.