Skorpionin tuore artisti potkaisee uuden vuoden liikkeelle kotimaisten rap-julkaisujen osalta

Julius Konttinen

Tuleekohan Melosta IBE:n tai Cledoksen kaltainen ilmiö?

Viime vuodenvaihteessa helsinkiläinen Skorpioni-yhtiö tuli isosti sisään nostamalla esiin hädin tuskin täysi-ikäisen ja tuolloin täysin tuntemattoman rap-lupauksen IBE:n. Nyt vuosi on jälleen vaihtunut, ja Skorpioni jatkaa samalla linjalla. Tällä kertaa yhtiö tuo valokeilaan uusimman artistikiinnityksensä Melon.

Kaveripiirinsä painostuksesta rap-tekstien kirjoittamisen aloittanut Melo on tehnyt musiikkia ainoastaan noin vuoden ajan. Sitä ei kuitenkaan uskoisi hänen uudenvuodenpäivänä julkaistun EP:nsä perusteella, sillä artistin flow ei häviä kokeneemmillekaan tekijöille. Uuden tulokkaan tyylien onkin sanottu vaihtelevan Travis Scottia muistuttavasta trapista D.R.A.M -henkiseen ulosantiin.

Melon viiden raidan mittainen debyyttijulkaisu kantaa nimeä Matalapaine, ja sillä feattaavat Versace Henrik ja IBE. Tuotantopuolella mukana ovat Melon kotikulmilta Nummelasta ponnistavat tuottajalupaukset Kuiva H ja 4eva, joista kuullaan varmasti lisää myöhemminkin.

Melon levyjulkkarit järjestetään perjantaina 5. tammikuuta Helsingissä Kuudennella Linjalla. Levyjulkkareissa nähdään livenä myös nimikko-EP:tään valmisteleva Marble Gang sekä marraskuussa Luukku auki 2 -EP:n julkaissut Pajafella. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!

Melo julkaisi uuden EP:nsä ohella tuplavideon Tajuton / RIP. Tsekkaa video ja ota koko EP haltuun alta!