Seksikäs-Suklaa näyttää faijallesi, kuinka hommat hoidetaan! Kuuntele uusi sinkku!

Supersuosittuna some-ilmiönä tonttia vallannut Seksikäs-Suklaa luo kovaa vauhtia uraa myös räppärinä. Miehen ja VG+:n Bandidaa on kuunneltu Spotifyssa jo rouheat yli kuusi miljoonaa kertaa.

Nyt Lihamyrsky-possesta ponnistava mies palaa framille uuden Sitä Minäkin -sinkun myötä. FUM.FI soitti ja uteli hieman uudesta biisistä, joka artistin itsensä mukaan on syntynyt omista kokemuksista.

– Sitä Minäkin on mulle voimabiisi. Ja kun puhun voimabiisistä, tarkoitan, että se antaa uskoa omaan tekemiseen. Se on tarkoitettu viestiksi kertomaan yleisölle, että jos olen sanonut tekeväni jotain, niin sitten todellakin teen sen, Seksikäs-Suklaa toteaa.

– Biisi tuo paljon muistoja mieleen. Se kertoo pojasta, joka uskoo omaan juttuunsa. Kundi tapaa tytön, joka myös uskoo täysillä pojan suunnitelmiin. Mutta tytön faija taas ei sulata kundin haaveita.

Seksikäs-Suklaa paljastaa, että eräässä vaiheessa hänen piti päättää, meneekö hän ”kunnon töihin” vai hyppääkö tuntemattomaan.

– Mun piti päättää, menenkö päiväduuniin vai aloitanko aivan nollasta nuo videohommat. Aloitin aivan tyhjästä. Kun starttasin videohommat, mulla oli joku sata seuraajaa ja tilillä nolla euroa. Tein siinä samalla pikkuduuneja, ja sen tytön faija ei uskonut muhun.

– Kun sanon biisillä, että mä hapetin sen faijan, se tarkoittaa sitä, että mä todistin sille, että se oli väärässä. Ja sen se on myöhemmin itsekin mulle myöntänyt, mies muistelee ja jatkaa toteamalla, että toiset pitävät suurta meteliä tyhjästä, kun taas toiset tekevät hommansa hiljaa ja menestyvät.

Seksikäs-Suklaa kertoo, ettei osaa vielä ihan mieltää itseään artistiksi, vaikka on tehnyt musiikkia jo vuosikausia.

– Harva tietää, että aloittelin riimien kirjoittamisen jo 9-vuotiaana. Musiikkimaailma on kuitenkin täysin erilainen kuin videomaailma. Itse tykkään huumoriräpistä, ja unelmani olisi tehdä joku päivä levyllinen sketsihuumoria. Opiskelen molempia juttuja edelleen täysillä, jotta olisin joka päivä edellistä päivää parempi.