Seksikäs-Suklaa ja Dosdela siirtyvät Monspille

Eino Manner

Ruudolfin levy-yhtiöllä on enää kolme artistia.

Perustaessaan vuonna 2015 oman levy-yhtiönsä Ruudolf vei Monsp Recordsilta mukanaan muutamia labelin artisteja kuten Mustan Barbaarin ja Särren omalle lafkalleen. Nyt pöytä on kääntynyt, sillä Seksikäs-Suklaa & Dosdela siirtyvät Lihamyrskyltä Monsp Recordsin artistirosteriin.

– Haluan antaa kundeille mahdollisuuden puskea hommaansa eteenpäin ja tehdä vapailla käsillä duuneja ja just nyt on oikea aika tälle liikkeelle. Ollaan tehty hyvät perustukset tälle hommalle. Lihamyrsky jatkaa kuten ennenkin ja pysyn Vicin ja Hanan henkisenä mentorina tästä eteenpäinkin tarpeen tullen. Siirrän viestikapulan eteenpäin ja kaikki kontaktit nyt kundeihin Monspin kautta, Ruudolf kommentoi.

Lihamyrsky julkaisee perjantaina 11. elokuuta Itähitit vol. 1 -kokoelman, jolta löytyy levymerkin kaikki tähänastiset julkaisut. Levy-yhtiön katalogista kuuluu muun muassa tuplaplatinaa striimannut VG+:n ja Seksikäs-Suklaan Bandida-single.

Tulevana viikonloppuna Monsp Recordsin jo 20 vuotta jatkunutta matkaa kunnioitetaan Flow Festivalin erikoiskeikalla, jolla nähdään useita suomalaisen hiphopin kärkinimiä. Spektaakkelissa pääsevät ääneen esimerkiksi Eevil Stöö, JVG, Memmy Posse, Ritarikunta, Stepa ja Ruudolf.