Seinäjoki Hiphop Festivalin ohjelmisto laajeni vielä muutamalla nimellä – uusien kiinnitysten joukossa on muun muassa Adikia

Emi Linna

Seinäjoen räppifestareihin on enää pari viikkoa.

Tänä vuonna jo seitsemättä kertaa järjestettävä Seinäjoki Hiphop Festival ottaa jälleen Seinäjoen Rytmikorjaamon alueen haltuunsa 7.-8. syyskuuta. Valtaosa tapahtuman ohjelmasta on ollut jo pidemmän aikaa lukossa, mutta nyt järjestäjä on julkistanut vielä muutamia uusia kiinnityksiä lineupiin.

Uusina nimiä tapahtumassa nähdään Adikia, Olli Antonio, Rankkalinna ja EE’YO.  Lisäksi tiedossa on uutena elementtinä kaikille avoin open mic, jonka houstina toimii freestyle-räpin kolminkertainen suomenmestari MC Kajo. Koko lineupin pääset tarkistamaan täältä.

Tapahtumaan on mahdollista ottaa varaslähtö jo huomenna perjantaina, sillä Seinäjoen ravintola Karmassa järjestetään festareiden viralliset ennakkobileet. Festarietkoilla tunnelmaa nostattaa jyväskyläläinen Mouhous ja mestoille pääsee ilmaiseksi festareiden ennakkolipulla.

Kannattaa muistaa myös FUM.FI:n skaba, jossa on jaossa kaksi kahden hengen lippupakettia festareille. Kilpailu on käynnissä tiistaihin 28. elokuuta asti ja siihen pääset osallistumaan täällä.