Saturnus-sinkun vastikään julkaissut Brädi rakkaus- ja uhoamisbiiseistä: ”En ole mikään gangsta”

Yksi Lahden suurimpia keulakuvia on eittämättä räppäri Brädi, joka julkaisi hetki sitten uuden sinkun nimeltään Saturnus.

Mies päätyi aamukahveille FUM.FI:n kanssa, ja räppäri avasi hieman biisin syntyprosessia. Brädin mukaan kappale on tyttö- ja rakkausbiisi, jollaista oli hedelmällistä työstää.

Omien sanojensa mukaan Brädillä ei ole mitään ongelmia kokeilla uudenlaisia soundeja tai tehdä rakkausbiisejä, eikä hänen tarvitse enää vanhempana räppifaijana uhoilla tai tehdä gangsta-biisejä.

– Vanha koira voi oppia uusia temppuja. Oppia ikä kaikki. En ole niitä käkiä, jotka itkee, että ennen oli paremmin. Varmasti tietyt särmät hioutuvat vanhempana.

– Joku kundi antoi palautetta, että pitäisi tehdä enemmän ”sellaista gangstaa ja uhoamista”. No, mä en ole kovinkaan kova gangsta tai uhoaja, eikä sitä väkisin voi puristaa. Toki nautin vanhempana yhtiömiehenä siitä, että on laminoitu lupa pojitella. Ja jos multa tulee uhoamisbiisi, se on sellainen isällinen avokämmen. Ja niitä on uudellekin levylle tulossa, Brädi kertoo.

Tsekkaa Brädin Saturnus yltä!