Sanni laulaa uudella kappaleellaan ihmissuhteesta, jolla ei ole tulevaisuutta

Matias Jalmari

Sanni julkaisi toisen singlen tulevalta albumiltaan.

Sanni on julkaissut tulevalta pitkäsoitoltaan uuden singlen nimeltään Kesken. Aiemmin julkaistun Pettäjän tavoin myös uudella kappaleella käsitellään ihmissuhteiden vaikeita hetkiä. Tässä tapauksessa sitä, kun suhde tuntuu rämpivän paikoillaan ilman tulevaisuutta.

”Kesken on biisi, joka lähti syntymään tosi luonnollisesti kitaran kanssa kotisohvalla. Se ei yritä olla mitään muuta kuin mikä se on: intuitiivinen pieni hetki, jossa sain kiinni miltä irti päästäminen tuntuu. Hetki, kun hyväksyy että ihmissuhteella on historia, mutta ei tulevaisuutta. Elämä vaan jatkaa rullaamistaan vaikka mitä kävis. Se on tässä biisissä ehkä karuinta ja kauneinta”, Sanni kertoo uudesta kappaleestaan.

Sanni työstää uutta albumiaan yhdessä Ruusut-yhtyeestäkin tutun Alpo Nummelinin kanssa. Lisäksi Kesken-biisiä ovat olleet mukana tuottamassa Heviteemu ja Jukka Immonen.

Julkaisulle on saatu myös oma musiikkivideo, jonka ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa myös Dracula-lyhärin Sannille tehnyt Karim Saheb. Lopputuloksen voi ottaa katseluun alta.