Ruisrock päivitti ohjelmistoaan uusilla nimillä – mukana joukossa JVG, Alma ja Ruusut

GRMMXI

Ruisrock julkisti uusia kiinnityksiä.

Ruisrock on julkistanut liudan uusia esiintyjiä.

Ulkomaan esiintyjäkattausta vahvistaa yhdysvaltalainen rap-sensaatio Yeat. Lisäksi sunnuntaille on kiinnitetty rnb-duo Emotional Oranges. Myös kansainvälinen pop-ohjelma vahvistuu. Ruisrockin tuore kiinnitys Zara Larsson on ruotsalaisen popin suurnimi, joka on tunnettu poikkeuksellisesta kansainvälisestä menestyksestään. Ruisrock-perjantaina esiintyvä artisti on saanut julkisuutta  Lush Lifen kaltaisilla jättihiteillään ja feministisillä kannanotoillaan.

Kotimaan edustusta täydentää puolestaan JVG sekä kansainvälistä suosiota niittänyt Alma. Pop-kattaus vahvistuu myös vasta uutta musiikkia julkaisseella Maustetytöillä, Abreulla ja Samu Haberilla. Elektropoppia Ruisrockiin tuovat Ruusut ja Malla. Lisäksi lavalle UMK-ennakkosuosikki Käärijä, Lauri Haav, Karri Koira, kiinnostava kollaboraatio Eevil Stöö & Stepa, Gasellit, palkittu jazz-muusikko Linda Fredriksson Juniper ja räväkkä punk-kokoonpano Huora.

Ruisrock järjestetään 7.–9. heinäkuuta, tuttuun tapaan Turun Ruissalossa. Lisää artistijulkistuksia on luvassa kevään aikana. Täydentyvää ohjelmistoa voi silmäillä festivaalin omilta sivuilta. Lipunmyynti on puolestaan käynnissä Tiketissä.