Robban kotibileisiin tahtoo mukaan – tsekkaa uutuusvideo!

Turkulaisen Robban ensimmäinen sinkku Suoraan inee saa nyt seurakseen musiikkivideon, jolla amerikkalaishenkinen kotibilemeininki on yhdistetty suomenkieliseen räppiin.

On taito saada asiat näyttämään helpoilta. Robban Suoraa inee -videon kepeä juhlatunnelma on tarkkaan mietitty ja viilattu – ihmisiä kutsuttiin kuvauspaikalle Turkuun aina pääkaupunkiseudulta asti, ja koko video myös tehtiin kertaalleen kokonaan uusiksi. Pätkä on kuvattu yhdellä otolla, mikä tarkoittaa, että kaiken on onnistuttava yhtäaikaisesti.

– Ensimmäinen pätkä ei yltänyt odotuksiimme, joten kuvattiin video samalla idealla uusiksi, mutta paremman budjetin kera. Tuottaja ja feattaajani Kettu rakensi vuosisadan kameranosturin, millä saatiin ajettua kamera nätisti kerroksesta toiseen, Robba kertoo.

Artistin mielestä videot ovat tärkeä osa musiikkia, koska ne antavat mahdollisuuden avata biisiä kuuntelijalle ja tuovat siihen usein uuden kulman. Esimerkiksi mahtavasti toteutetusta musiikkivideosta Robba nostaa Kendrick Lamarin Alrightin. Suomessa on hänen mukaansa paljon näppäriä visuaaleja, mutta jatkossa Robba aikoo olla se jäbä, jolla on Suomen siisteimmät musiikkivideot. Hyvän biisin ja musiikkivideon resepti kuuluu hänen mukaansa seuraavasti:

– Jos träkille kantaa hyvän asenteen ja flow on mintissä, niin enää jää jäljelle biisin heijastaminen visioksi. Jos siihen näkee vaivaa niin, että kokonaisuus on kultaa, niin hommat skulaa!

Katso Robban uutuusvideo – skulaako hommat?