Ritarikunnalta uusi albumi – levyjulkkareissa nähdään samana iltana myös Duck Down Recordsille levyttänyt brooklyniläisartisti

Chyde ja LempiJoe tunnetaan Ritarikunnan keulahahmoina. Kaksikon lisäksi kokoonpanoon kuuluvat Jesse J, DJ Oddjob ja DJ Chuck Main.

Ritarikunta ja Ruste Juxx samalla lipulla? Ei paha!

Turkulaisen hiphopin veteraaniryhmältä Ritarikunnalta on tulossa uusi albumi. Levyä pohjustettiin jo viime kesänä esimerkiksi kokoonpanon tuplasinglellä, joka päätti nykyään viisihenkisen ryhmän pitkän hiljaiselon.

Uranuurtajien uusin tuotos kantaa nimeä Ei oo valmis ja se julkaistaan vinyylidiggareiden iloksi vahana perjantaina 25. toukokuuta. Levy pitää sisällään sekä uutta tuotantoa että materiaalia, jota ei olla koskaan aiemmin julkaistu vinyylillä. Levyn julkaisijana toimii tuttuun tapaan Monsp Records.

Platan julkaisun kunniaksi paikallinen hiphop-yhdistys Freshcode ry järjestää Freshcode Unity Jam 2018 -iltaklubin lauantaina 26. toukokuuta Turun Dynamossa. Paikalle saapuu turkulaisten ohella rapakon takaista edustusta, sillä lavalle nousee arvostetulle Duck Down -levymerkille levyttänyt Ruste Juxx New Yorkin Brooklynista. Battle-ympyröissäkin harjaantunut MC tunnetaan yhtä lailla Boot Camp Click -yhteyksistään, sillä hän oli aikoinaan nyt jo edesmenneen Sean Pricen suojatti.

Itärannikon katuräpin superlegendan koulima artisti on saanut osakseen paljon rakkautta energisillä hardcore boom bap -julkaisuillaan. Yli kymmenen albumia tehneen Ruste Juxxin tuorein International Juxx -sarjan aloittanut levy on tehty ympäri maailmaa olevien artistien ja fanien kanssa. Miestä kuullaan myös Sean Pricen kuolemanjälkeisellä Imperius Rex -albumilla ja työn alla on koko ajan uutta materiaalia. Liput iltaklubille on mahdollista ottaa haltuun ennakkoon täältä.

Aikaisemmin samana päivänä Brinkkalan pihalla on jälleen tarjolla tuhti annos hiphop-kulttuuria, kun ikärajaton ja pääsymaksuton Freshcode Unity Jam järjestetään jo kolmannen kerran. Tapahtuman tarkempi ohjelma julkaistaan pian. Freshcoden peliliikkeitä kannattaa pitää silmällä sosiaalisen median lisäksi esimerkiksi täällä.