Rich the Kidin Helsingin keikka siirtyi toukokuulle

Jenkkiräppäri saapuu Suomeen 16. toukokuuta.

Rich the Kidin oli määrä esiintyä Helsingin The Circuksessa viime viikon tiistaina. Koko Euroopan kiertueen siirtyessä jouduttiin keikalle etsimään uusi päivä. Sellainen löytyi ja näin ollen Rich the Kid saapuu Suomeen ensimmäisen kerra torstaina 16. toukokuuta. Cirkuksen illan avaa Pajafella, Le Fvbelos, Cavalini & Shrty ja DJ Taste.

Vasta 26-vuotias Rich The Kid, oikealta nimeltään Dimitri Roger on julkaissut musiikkia jo vuodesta 2013 lähtien, tosin aluksi vain mixtapejen muodossa. Pari vuotta sitten Interscope Recordsin kiinnittämän artistin ura lähti nousukiitoon, kun rap-legenda Kendrick Lamarin kanssa julkaistu sinkku New Freezer ja sen yhteyteen kehitelty ”New Freezer Challenge” muodostuivat viraaliksi hitiksi ja kappaleen innoittamana kuvatut tanssivideot valtasivat internetin.

Räppärin viime vuoden helmikuussa julkaistu Plug Walk kasvoi vielä edeltäjäänsäkin suuremmaksi: sitä on streamattu pelkästään Spotifyssa yli 330 miljoonaa kertaa, ja se on ylittänyt Suomessa platinarajan. Kokonaisuudessaan Rich The Kidin tuotantoa on kuunneltu Suomessa lähes 10 miljoonaa kertaa.

Katso alta räppärin 4 Phones -musavideo.