Rekamin kolossaaliselta tuottajalevyltä julkaistiin toinen singlelohkaisu – olisihan se vähintäänkin ihme, jos jyväskyläläisen tuottajan platalla ei tätä kaksikkoa kuultaisi

Are ja Kriso päästetään ääneen projektilta lohkaistulla tuplasinglellä.

Jyväskyläläisen Rekamin mammuttimainen Pihlderberg-tuottajalevy lähestyy. Nyt projektia enteilee uusi tuplasingle, johon on pakattu mukaan Aren Mellakka Festivaleilla ensimmäistä kertaa livenä esittämä Teille sekä Krison Korttelilla skit.

Rekamin tuottajalevyllä tullaan kuulemaan erikoislaatuisia yhdistelmiä eri artisteista. Aren ja Krison laittaminen toisen sinkun lipunkantajiksi ei selkeästikään edusta sitä puolta levystä, sillä kaksikko tunnetaan yhteistyöstään. Duo on esimerkiksi julkaissut yhteisen splitti-EP:n. Toisaalta miksi korjata jotain mikä ei ole rikki?

Toinen raidoista on nimensä mukaisesti skitti, joita ei enää niin usein rap-julkaisuilta löydy. Krison mukaan hän on aina pitänyt introista, outroista sekä skiteistä ja sellaisen tekeminen tuntui stressittömältä idealta jokseenkin hitaalle kirjoittajalle.

Ota tuplasinkku soittoon alta. Kaksikko nähdään seuraavan kerran keikalla lauantaina 4. elokuuta Helsingin Liveblast Festivaleilla.