Rekami julkaisi viimeisen singlen lokakuussa saapuvalta albumiltaan

Tuomas Mikkonen

Karonkka-kokopitkä ilmestyy lokakuun lopulla.

Pitkän linjan tuottaja-räppäri Rekami julkaisee Karonkka-nimisen studioalbumin 30. lokakuuta.

Sitä ennen luvassa on kuitenkin vielä yksi singlejulkaisu. Tänään ulos pistetty Lukot-kappale on niin ikään löyhää jatkoa parin vuoden takaiselle Aidat-biisille. Mukana vierailee siis myös edellä mainitulla edeltäjälläkin kuultu Aina siinä missä kappaleen viuluosuudet ovat Juuso Aumalan kädenjälkeä. Kappaleelle saatiin myös valo- ja videokuvaaja Tuomas Mikkosen toteuttama musiikkivideo, joka löytyy uutisen lopusta. Rekami on kertonut uudesta kappaleestaan seuraavaa:

”Lukot -biisissä mennään epämukavuusalueelle optimistinen pilke silmäkuilmassa. Jätin artistiroolin ja siihen liittyvät odotukset syrjään ja kirjoitin itselleni siitä, mitä sillä hetkellä halusin kuulla. Lukot -biisin ajatus syntyi, kun Uudenmaan rajat iskettiin säppiin, ja ymmärsin, etten tiedä milloin pääsen käymään kotikonnuilla taas. Jouduin availemaan lukkojani, vapauttaen itseni tekemään loputkin biisit albumille. Biisissä käsitellään henkisiä jumeja, mutta joukkoon on myös ujutettu monitulkintaisia iskulinjoja verhoiltuna kauniiseen muottiin. Ingan Kesäyö -sample loi tähän täydellisen tunnelman, ja oli rohkaisevaa kuulla alkuperäiseltä tekijältä positiiviset kommentit lopputuloksesta.”

Tsekkaa ja kuuntele Lukot-kappale alta. Nimikkobiisin ohella mukaan on sisällytetty myös aiemmin tänä vuonna kuultu Episodi (lowkey).