Reino Nordinin Antaudun on vuoden striimatuin kappale – katso tuore video!

Video on helsinkiläisartistin kiitos kuluneesta vuodesta.

Reino Nordin on muutamassa vuodessa onnistunut nostamaan uransa aivan uudelle tasolle nykyisen levy-yhtiönsä PME Recordsin kanssa. Suomen suosituimpien artistien joukkoon sinkoutuneen Nordinin Antaudun-hitti on nyt vuoden striimatuin kappale jo yli 11 miljoonalla toistollaan. Lisäksi helsinkiläisartisti on asetettu ehdolle jopa neljään eri kategoriaan helmikuussa järjestettävään Emma-gaalaan.

– 15 vuotta olen tehnyt musiikkia ensin soittajana ja myöhemmin laulajana, kirjoittajana ja säveltäjänä. Se, että saa tämmöistä tunnustusta näin pitkän matkan jälkeen, tuntuu ihan uskomattoman hienolta. Se, että juuri Antaudun-kappale ja -albumi ovat ne, mihin kaikki nyt kulminoituu, tuntuu erityisen hyvältä. Antaudun on juuri sellainen kokonaisuus, jota olen pitkään yrittänyt kirjoittaa. Kiitos kuuluu yleisölle, että saan laulaa ja kirjoittaa musiikkia. Se on unelmani, artisti kommentoi.

Antaudun-hitille julkaistiin tänään musiikkivideo, jolla Reikki haluaa kiittää fanejaan kuluneesta vuodesta sekä kappaleen menestyksestä. Katso video alta!