Reino Nordinin Antaudun-hitti on edelleen radioiden soitetuin – kuuntele Ameeban remix!

Antaudun on osoittautunut Nordinin tähänastisen uran isoimmaksi hitiksi.

Huippusuosioon noussut Reino Nordin julkaisi helmikuussa Antaudun-albumin, jonka nimikkosingle on tällä hetkellä neljättä viikkoa Suomen radioiden soitetuin kappale. Antaudun-kappale on rikkonut artistin henkilökohtaisia ennätyksiä myös suoratoistopalvelu Spotifyssa sijoittumalla hetkeksi Suomen striimatuimmaksi kappaleeksi. Hittisingle pysyy yhä pinnalla, sillä se striimaa edelleen yli 50 tuhatta kertaa vuorokaudessa.

– Albumin ja etenkin Antaudun -biisin menestys on ollut ihan käsittämätön juttu mulle ja ei ole enää oikeastaan mitään virallista listaa, jonka kärjessä ei olisi vähintään käväisty tässä kevään aikana. Ihmisten palaute on ollut ihan uskomatonta ja vaikuttaa siltä, että viimeistään nyt olen vihdoin yleisöni löytänyt. Oon pohjattoman kiitollinen, että jengi kuuntelee ja tulee keikoille. Rakastan teitä kuin musiikkia eli todella, todella paljon. Ei voi muuta sanoa kuin että Antaudun, Reino hehkuttaa.

Kappaleesta on tehty myös tuore remix a la Ameeba, joka on Reikin pelikaveri EHK-lätkäjengissä. Kuuntele hieno remix-versio alta!