Reino Nordin päästää irti ahdistuksesta – uudella singlellä yhteistyökumppanina on maailmallakin nimeä tehnyt huipputuottaja

Kappaleelle julkaistaan myöhemmin video, joka on kuvattu Etelä-Ranskassa.

Suursuosioon triplaplatinarajan ylittäneellä Antaudun-hitillään noussut Reino Nordin on julkaissut uutta materiaalia. Tuore single kantaa nimeä Ytimeen, ja sen tuotannosta vastaa niin Bomfunk MC’sin kuin lukuisten muidenkin artistien kanssa työskennellyt Jaakko ”JS16” Salovaara.

Vauhdikkaaksi tanssibiisiksi kuvailtu kappale on Nordinin muidenkin kappaleiden tapaan artistin itsensä sanoittama ja säveltämä.

– Ytimeen on biisi siitä, kuinka välillä on vain päästettävä irti kaikesta ahdistuksesta ja ajaa auringonlaskuun katto auki tukka hulmuten ja vapautua ankeudesta ja oravanpyörästä. Vaihde vapaalle ja isolle kirkolle, Reikki kuvailee.

Ytimeen on mahdollista kuulla livenä jo tänään Helsingin Tavastialla, jossa Emma-palkittu artisti esiintyy kahdella keikalle. Illan ensimmäinen keikka on kaikenikäisille sallittu, kun taas jälkimmäinen on K-18. Ennakkoliput keikalle myy Tiketti. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.

Kuuntele Ytimeen alta. Kappaleesta on tulossa myös Etelä-Ranskan rannikoilla kuvattu musiikkivideo, joka julkaistaan maanantaina 5. maaliskuuta.