Reggaesensaatio Collie Buddz keikkailee pian Korjaamolla – osallistu kilpailuun ja voita liput itsellesi ja kaverillesi!

Yhdysvaltalais-bermudalainen artisti saapuu Helsinkiin keskiviikkona 8. marraskuuta.

Reggaen rytmejä hiphopiin ja dancehalliin sekoitteleva Collie Buddz nähdään Helsingin Korjaamolla keskiviikkona 8. marraskuuta. Yhdysvaltalais-bermudalaisen artistin neljäs albumi Good Life ilmestyi toukokuussa.

Oman mittavan diskografiansa ohella Collie Buddz on tehnyt yhteistyötä muun muassa Shaggyn, Kid Cudin ja Major Lazerin kanssa. Kesäkuussa Suomessakin keikkailleen rap-artisti Riff Raffin kanssa äänitetyllä Yesterday-singlellä oli mukana myös rap-ikoni Snoop Dogg. Collie Buddzin tuoreimman pitkäsoiton tuotannosta vastaa pitkälti artistin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja ystävä Supa Dups, joka on vastuussa useista viime aikojen jättihiteistä. Tuottajan meriitteihin kuuluvat esimerkiksi Draken Controlla sekä Draken ja Rihannan kollaboraita Too Good.

FUM.FI ja Fullsteam Agency tarjoavat kolmelle onnekkaalle ja heidän yhdelle ystävälle mahdollisuuden päästä todistamaan reggaesensaation keikkaa Korjaamolle! Liput arvotaan seuraavaan kysymykseen oikein vastanneiden kesken:

Mistä kaupungista Collie Buddz on kotoisin?

Kilpailu on voimassa maanantaihin 23. lokakuuta asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.